KiyOh klantenbeoordelingen

 
Mario GBANieuws archief van Mario GBA
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Heldenbeproeving
Wibert Huberts
Kun jij deze herfstvakantie 1000 muntjes verdienen?

Als jij dit voor elkaar krijgt, ben je onze held en houden we van jou! Daarom zullen we je dan 2 GameBoy Color en 2 GameBoy Classic games toesturen. Helemaal gratis! Ben jij al benieuwd welke games jij opgestuurd krijgt?

Kleine lettertjes: De herfstvakantie is afgelopen op 1 november. Inzendingen na die dag tellen niet meer mee.
Lijn
Afbeelding voor Inruil / Inkoop klaar voor gebruik!
Wibert Huberts
Wij kopen je oude GameBoy Advance!

Heb je nog een GameBoy Advance liggen die je niet meer gebruikt? Misschien wil je er wel iemand anders blij mee maken en ook nog wat geld aan over houden! Kijk op onze inkoop pagina wat we er voor mogen geven.

Wist je dat er ook veel handelaren aan ons verkopen? Zij halen de koopjes op die op marktplaats staan en verkopen die met winst aan ons door!
Lijn
Afbeelding voor Winkel is open!
Wibert Huberts
Onze webwinkel voor GameBoy Advance games is open!

Na een goede verhuizing van Mario DS naar Mario GBA zijn de spellen nu eindelijk op hun plaats. Een eigen winkel speciaal en alleen voor spellen voor de GameBoy Advance systemen!

Kijk in onze GBA winkel!

Pagina's over de Advance op Mario DS worden nu doorgelinkt naar Mario GBA. Mario DS gaan we ook snel aanpassen.
Lijn
Afbeelding voor Afbeeldingen en all-in-1
Wibert Huberts
Gister zijn we aardig opgeschoten. De afbeeldingen zijn overgenomen van MarioDS.nl. De doosjes van de games maakt de website meteen een stuk sfeervoller!

Ook heb ik eerste inzendingen gedaan om te testen of het werkt. Natuurlijk deed ik dit bij mijn favorite GameBoy Advance games Advance Wars, Yoshis Island en Rayman Advance
Lijn
Afbeelding voor Start bouw MarioGBA.nl
Wibert Huberts
Onze GameBoy Advance games worden nu nog verkocht op MarioDS.nl. Raar? Uh, viel wel mee, toch? Op de Nintendo DS en Nintendo DS Lite kon je immers ook advance games spelen!

We hebben besloten dat we ook voor GBA game informatie willen gaan verzamelen. Dat is natuurlijk veel leuker dan alleen een webwinkel. Doordat alle websites ook gelijk getrokken worden zal het voor ons makkelijker worden om verbeteringen door te voeren.

Binnenkort verhuizen de Advance games dus naar mario GBA. Alle pagina's van MarioDS.nl worden dan doorgelinkt naar deze website. De winkel komt hier dus ook straks!

Ik houd je op de hoogte.

start - 1 - 2 - 3 - 4