KiyOh klantenbeoordelingen

 
Mario GBANieuws archief van Mario GBA
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Save game op Pokémon games?
Rianna
Oude Pokémon games staan erom bekend: na verloop van de jaren raakt de batterij leeg en kun je je spel niet meer opslaan, of geen time-based events meer spelen. Dat is zonde! Wist je dat je je daar bij Mario GBA geen zorgen over hoeft te maken?

Mario GBA zorgt ervoor dat de batterijen in Pokémon Silver, Pokémon Gold, Pokémon Ruby, Pokémon Sapphire, Pokémon Emerald en Pokémon Crystal vervangen worden voor nieuwe. Zo kun je de games die je op MarioGBA.nl hebt gekocht met een gerust hart opslaan!

Lijn
Afbeelding voor Like ons op Facebook!
Rianna
Nu Mario DS en Mario GBA gescheiden zijn, is het ook tijd voor een nieuwe Facebookpagina. Like jij onze Facebookpagina al?
Like de Mario GBA Facebookpagina om op de hoogte te blijven van leuke weetjes over ons team, en alle kortingen en acties natuurlijk! Tussen de eerste 100 likes verloten we een cadeautje... :)

Lijn
Afbeelding voor Nieuwe kleurplaatactie: win jij 100 euro shoptegoed?
Rianna
Kun jij een beetje kleuren? Wil jij kans maken op 100 euro shoptegoed? Kleur onze Mario kerstkleurplaat in en stuur hem naar ons op!

Op kerstavond zullen wij de winnaar uitkiezen. Drie inzenders krijgen van ons een prijs, waarvan de hoofdprijs 100 euro shoptegoed is! Stuur je kleurplaat voor 22 december gratis naar ons op!

Kleurplaat
Klik op de kleurplaat en print hem uit!

Lijn
Afbeelding voor Drie nieuwe Helden: Dietch, Ben en Sporttv!
Rianna
Weet jij alles over GBA games? Dan kun jij onze Held worden en 10 euro verdienen!

We verzamelen sinds kort Gameboy Advance reviews, cheats en afbeeldingen zodat de website nóg leuker wordt! Deze informatie is voor en door bezoekers toegevoegd. Deze maand hebben drie Helden hun eerste 1000 muntjes gehaald door het toevoegen van GBA info. Bedankt! De 10 euro is overgemaakt, op naar de volgende!

Dietch reageert: "Gamen is een grote hobby van mij is en ik vind het daarom ook leuk om hierover te kunnen schrijven en informatie te delen. Ook weet ik bijvoorbeeld door Mario GBA/Mario DS welke spellen wel en niet leuk zijn, en daar kan ik hierdoor ook mijn steentje mee bijdragen :)."

Ben gebruikt de verdiende muntjes om nieuwe GBA games mee aan te schaffen en zegt: "Door op zoek te gaan naar afbeeldingen voor de website heb ik al veel leuke titels ontdekt die ik aan mijn verlanglijstje heb toegevoegd."
Lijn
Afbeelding voor Cadeautjes van de Pieten!
Rianna
De Pietjes hebben hun werk niet goed gedaan! Ze hebben een stapel Gameboy Color en Gameboy Classic games gespeeld in plaats van ze uit te delen. En dan hebben ze ook nog de doosjes weggegooid!

Wij geven deze games weg. Vermeld de actiecode -Gamepiet Advance- bij je bestelling en wij sturen een cadeautje mee!

Deze actie loopt tot 5 december.
Lijn
Afbeelding voor Retourneren na 5 december geen probleem!
Wibert Huberts
Een kado van Mario GBA is uniek,
Echt ontzettend leuk voor elke computerfreak!

De pieten hebben er allemaal mee gespeeld,
Ze hebben zich er in Spanje geen minuut mee verveeld!

Kado's van Mario GBA laat niemand huilen,
Want bij ons mag je na 5 december nog altijd ruilen!

start - 1 - 2 - 3 - 4